Работа за непълнолетни в Българии
Работа за ученици и тийнейджъри

Работа за
ученици

ДОБАВИ РЕЗЮМЕ ДОБАВИ ВАКАНТНО МЯСТО

Работа за ученици, Варна


Резюме: Лия Радославова, 17 год. възраст, Варна
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Резюме: Mariq Zlatinova, 14 год. възраст, Варна
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Спешно се нуждая от работа, нека е след училище, през събота и неделя, справям се с малките деца, разбираме се, имам желание да раздавам флаери и рекламни листовки , заплащане срещу 100 лв. На седмица.
Пълно резюме

Резюме: Екатерина, 15 год. възраст, Варна
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Здравейте. Казвам се Екатерина на 15г. от гр.Варна,уча в ССУ "Георги Бенковски" със специалност"Спортна стрелба с пневматично оръжие". Реших,че би било полезно,не само за мен,а и за родителите ми,да си намеря работа.Ако,сметнете,че бих била полезна пишете.
Пълно резюме

Резюме: Петър, 12 год. възраст, Варна
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Търся рaботa във Вaрнa без знaчение от типa. Знaм aнглийски, руски и немски нa добро ниво. Зa зaплaтa можем дa се договорим. По възможност дa бъде пред лятнaтa вaкaнция, aко не е проблем.
Пълно резюме

Резюме: Михаела Д., 12 год. възраст, Варна
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Мога да гледам деца да разхождам животни,да чистя,готвя и помагам на възрастни хора.Спешно се нуждая от пари.Дневното заплащане да не е под 10 лева(няма значение колко е стига да е 10 или повече лева).Имам опит в това гледала съм майка си когато си счупи крака на четири места,гледах я един месец на легло.Сега гледам малката си сестричка,която е на 1 годинка понеже майка ми и баща ми ходят на работа.Спешно се нуждая от работа и най-важното е да е в област Кв.Владислав Варненчик.
Пълно резюме

Резюме: Ивелина, 14 год. възраст, Варна
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Резюме: Джесика, 14 год. възраст, Варна
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Казвам се Джесика. Имам умения в областа на готвене, почистване, сервиране и други. Знам перфектно турски език и английски средно ниво. Общителна съм, мога да разговарям с хора. Работила съм като чистачка в къщи за отдих и в селскостопанската област. Гледала съм деца от 8 мес. до 10 год. Търся сезонна работа, тоест през лятната ваканьия.
Пълно резюме

Резюме: Юлия , 16 год. възраст, Аксаково
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Търся почасова работа за предпочитане е да е свързана с деца обичам децата разбирам се с тях от 5 до 10 лева на час след 15:00 Благодаря предварително
Пълно резюме

Резюме: Мария, 15 год. възраст, Варна
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Имам желание да работя, учтива съм, любезна, коректно държание, дневна работа, мога да лаботя по 6-8 часа.
Пълно резюме

Резюме: Иван, 16 год. възраст, Варна
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Търся едно-месечна работа. Единствени изисквания са да е след 9-10 сутрин. Знам английски на доста добро ниво. Причина за работа: спестявам пари за колеж. По възможност да е от 1 юли.
Пълно резюме

Изберете град

По възраст

По сезон

По тип


Тагове:  http://teenager-oferti.com/job.php?reg=varna,  rabotavvarna-ycenici,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  
Работа за ученици и тийнейджъри
21.10.2017