Работа за непълнолетни в Българии
Работа за ученици и тийнейджъри

Работа за
ученици

ДОБАВИ РЕЗЮМЕ ДОБАВИ ВАКАНТНО МЯСТО

Работа за ученици, Стара Загора


Резюме: Жанет, 17 год. възраст, Стара Загора
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Имам спешна нужда от пари, трудолюбива съм и общителна.
Пълно резюме

Резюме: Иван Моллов, 14 год. възраст, Казанлък
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Здравейте Аз съм Иван Моллов на 14 от Град.Казанлък имам опит в техниката,помощ към възрастните хора,добър съм в компютърната Сфера И Желая да изкарам някоя паричка за заплата нямам притеции това го правя да помогна финансово на моите родители
Пълно резюме

Резюме: Денис Даде, 14 год. възраст, Казанлък
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Аз съм Денис момче на 14 години търся си работа за.Уменията ми са да чиста,да помагам за домамни на деца от първи до четвърти клас,да гледам домашни любимци и в земеделието.През уикенда или през ваканциите или след училище но когато съм първа смяна за заплащане нямам притенции.Благодаря ви за отделеното време.
Пълно резюме

Резюме: Джесика Иванова, 14 год. възраст, Стара Загора
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Аз съм позитивна и весела, много общителна. Обичам да готвя,танцувам (от година хип-хоп)
Пълно резюме

Резюме: stefka, 15 год. възраст, Казанлък
резюме за работа за ученици и тийнейджъри moga da gledam deca pochichistvane na ofisi moga da serviram v bar moga i selko stopanstvo
Пълно резюме

Резюме: Виктория , 14 год. възраст, Казанлък
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Здравей те аз съм момиче на 14 години от Казанлък и желая да помогна на родителите си. Имам опит с гледането на деца и с вършенето на домакинска работа , мога да сервирам и имам добри умствени способности и говоря малко английски. Заплатата може да е по договаряне или по 10-15лв. на ден.
Пълно резюме

Резюме: Ивана Иванова, 14 год. възраст, Казанлък
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Имам опит в гледането на деца мога да чистя преди съм чистила офиси,лепяла съм и флаери.
Пълно резюме

Резюме: Георги, 16 год. възраст, Казанлък
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Резюме: Мариана, 14 год. възраст, Стара Загора
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Здравейте казвам се Мариана, на 14г другия месец навършвам 15. Тъй като лятото нямам с какво да се занимавам, бих искала да си изкарвам парите сама. Обичам малките деца и нямам против да прекарвам повече време с такива. Нямам претенции за заплатата. :)
Пълно резюме

Резюме: Нелина, 17 год. възраст, Стара Загора
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Изберете град

По възраст

По сезон

По тип


Тагове:  ,  ,  ,  rabota v stara zagora na 16 godini,  ,  rabota za nepulnoletni,  ,  ,  ,  ,  rabota za tinedjari stara zagora,  ,  ,  ,  
Работа за ученици и тийнейджъри
13.12.2017