Работа за непълнолетни в Българии
Работа за ученици и тийнейджъри

Работа за
ученици

ДОБАВИ РЕЗЮМЕ ДОБАВИ ВАКАНТНО МЯСТО

Работа за ученици, Силистра

Страници: [1] [2] [3] [4]

Резюме: Стелина, 16 год. възраст, Силистра
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Резюме: Яна Красимирова, 16 год. възраст, Силистра
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Резюме: Kamelia, 16 год. възраст, Силистра
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Резюме: Kameliq Angelova, 16 год. възраст, Алфатар
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Резюме: Мирослав Емилов Хараламбиев, 16 год. възраст, Силистра
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Имам добри умения с компютри също така имам лидерски качества, социализиран съм и това ще подпомогне за една от работите коита съм избрал също съм и доста отговорен.Бих желал средна работна заплата.Предпочитанията ми за работа са офисна или кафене,бар и др.
Пълно резюме

Резюме: Николета Йорданова Кръстева, 15 год. възраст, Силистра
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Аз съм Николета Йорданова Кръстева и съм на 15 години! Имам желание за работа през лятото! Лъчезарна, търпелива и бързо схващам! Благодаря!!
Пълно резюме

Резюме: Валери Петров Марков, 16 год. възраст, Силистра
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Аз имам навика да работя, защото съм от село и съм свикнал на физически труд. Нямам предпочитания за работа и за заплата.
Пълно резюме

Резюме: Николета, 15 год. възраст, Силистра
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Здравейте! Аз съм Николета Йорданова на 15 години !Търся си работа за след училище. Умея да чистя,да гледам деца,да раздавам брошури,да работя в магазин и др.Мога да работя в екип,любезна съм и търпелива.Нямам притенции за заплата!
Пълно резюме

Резюме: Мерлин Неждет, 14 год. възраст, Алфатар
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Здравейте,казвам се Мерлин,на 15 съм и си търся работа за след училище от понеделник-петък тъй като живея в Дулово и съм там уикендите,но ако работата е с интернет ще мога и уикендите разбира се. Обичам децата така че няма да имам проблем с тази работа,общо взето съм съгласна на всичко само да не е нещо свързано с товарене и разни тежки работи. Бих искала заплатата да не е по-малко от 100лв. Нямам кой знае колко претенции ще се радвам, ако се намери нещо.
Пълно резюме

Резюме: Север Бюлент Бейсим, 18 год. възраст, Силистра
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Нямам желаема заплата искам работа за да си изкарам по някой лев в свободното си време. Имам добри комуникативни умения, разбирам де добре с хората. Предпочитам работното ми време да бъде след 15:00ч. и до 21:00 най-много, поради това, не сам на собствено жилище а оставам в общежитие и поради това не мога да работя повече от 21:00ч.
Пълно резюме

Изберете град

По възраст

По сезон

По тип


Тагове:  ,  rabota za nepulnoletni silistra,  ,  ,  ,  tIrsa rabota dulovo silistra,  
Работа за ученици и тийнейджъри
18.02.2018