Работа за непълнолетни в Българии
Работа за ученици и тийнейджъри

Работа за
ученици

ДОБАВИ РЕЗЮМЕ ДОБАВИ ВАКАНТНО МЯСТО

Работа за ученици, Пловдив


Резюме: Ива Георгиева, 18 год. възраст, Пловдив
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Комуникативна личност, успяваща перфектно да разговаря с всякакви типове хора.
Пълно резюме

Резюме: Любомира, 18 год. възраст, Пловдив
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Търся работа след училище за детегледачка.Имам опит в тази сфера,обичам децата и игрите с тях.
Пълно резюме

Резюме: Леа И Кристиана, 13 год. възраст, Пловдив
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Ние сми две момичета на 13 години и си търсим работа за да разнообразим лятото в Плоздив за предпочитане в квартал Кючук Париж.Можем да гледаме деца и да разхождаме сшто и кучета.
Пълно резюме

Резюме: Георги Захариев , 14 год. възраст, Пловдив
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Имам умения за справяне с различни ситуации находчив съм обичам деца и съм отговорен. Имам опит с гледането на малки деца и работя по начина утвърден от родителя настойник.
Пълно резюме

Резюме: Джейлан Алиман, 15 год. възраст, Пловдив
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Здравейте.Казвам се Джейлан и съм на 15,знам турски и български. Търся си работа и имам нужда. Имам голям мерак. Няма значение каква работа ще е, мисля че е се справя с всякаква работа.
Пълно резюме

Резюме: Костадина, 17 год. възраст, Асеновград
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Резюме: Василена , 17 год. възраст, Пловдив
резюме за работа за ученици и тийнейджъри
Пълно резюме

Резюме: Димит,ина, 16 год. възраст, Пловдив
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Azsum momiche na 16g. i ti sursq rabota za postoqnno imam opit w serswitiorstwoto i w promoltouturstwoto ... Ucha se burzo i se nadqwam da mi namerite rabota !
Пълно резюме

Резюме: Добрин Добрев, 15 год. възраст, Пловдив
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Търся си някаква работа готов съм да роботя колкото се иска и да има добро заплащане в рамките на нормалното.
Пълно резюме

Резюме: Димитър, 14 год. възраст, Пловдив
резюме за работа за ученици и тийнейджъри Здравейте, аз съм на 14 години и съм готов да работя за колкото часове е необходимо на ден... Парите нека да са по договаряне ! Ако има желаещи да ме вземат да ми пишат на посочения е-майл.. :)
Пълно резюме

Изберете град

По възраст

По сезон

По тип


Тагове:  ,  ,  ,  ,  ,  ,  
Работа за ученици и тийнейджъри
13.12.2017