Работа за ученици: «Варна»

Всякаква
Зрял съм за възрастта си, умея да работя с деца, имам комуникативни и социални способности както на български, така и на ан..
Търся всякаква работа в Варна може и листовки
Разбирам от IT технологии и имам опит)Добро отзивчиво момче на 12 години искам да събера за нов комп, но за моята възраст п..
Всякаква
Говоря английски свободно и съм зряла за възрастта си..
Момче 16г.    Всякаква работа !
Всякаква работа е добре дошла. Нямам големи възражения относто заплащането.През лятото съм свободен всеки ден, а до края на..
Почасов магазин за аксесоари за телефони
Ученик съм във 10 клас,уча в Шумен търся си работа да се занимавам със телефони,аксесоари.Главно търся работа във Варна раб..
драгомир, 17 години
мога да работа старателно..
Искра, 14 години
Търся работа за преди училище втора смяна съм втория срок минавам първа..
Христо, 16 години
Здравейте, търся си работа. Казвам се Христо и съм на 16 години, ученик. Нямам предишен опит, но имам огромно желание да ра..
Гергана Стоянова, 16 години
Имам опит с гледането на деца и работа с компютри и раздаване на листовки. Знам 2 езика. Много лесно се приобщавам към даде..
Радостина, 14 години
Здравейте, аз и мои приятелки си търсим работа! Заплатата може да не е много голяма. Искаме да работим с цел да помогнем на..
Mariq Zlatinova, 14 години
Спешно се нуждая от работа, нека е след училище, през събота и неделя, справям се с малките деца, разбираме се, имам желани..
Екатерина, 15 години
Здравейте. Казвам се Екатерина на 15г. от гр.Варна,уча в ССУ "Георги Бенковски" със специалност"Спортна стр..
Петър, 12 години
Търся рaботa във Вaрнa без знaчение от типa. Знaм aнглийски, руски и немски нa добро ниво. Зa зaплaтa можем дa се договорим..
Михаела Д., 12 години
Мога да гледам деца да разхождам животни,да чистя,готвя и помагам на възрастни хора.Спешно се нуждая от пари.Дневното запла..
Джесика, 14 години
Казвам се Джесика. Имам умения в областа на готвене, почистване, сервиране и други. Знам перфектно турски език и английски ..
Иван, 16 години
Търся едно-месечна работа. Единствени изисквания са да е след 9-10 сутрин. Знам английски на доста добро ниво. Причина за р..
Мария, 15 години
Имам желание да работя, учтива съм, любезна, коректно държание, дневна работа, мога да лаботя по 6-8 часа. ..
Стефани Георгиева, 16 години
Търся работа за през уикенда или през седмицата мога след 17 часа. Много съм отговорна уча се бързо владея отлично английск..
Елица и Йоана, 15 години
Търся си лека работа, присъща за ученички. По възможност заплащането да не е под 20-25 лева на ден. Бихме могли да работим ..
Николета, 17 години
Мога да се грижа за деца без проблем, имам опит в това отношение, мога идеално да се занимавам с домакинска работа. Имам оп..
Дарина/ Рая, 16 години
Умея да гледам деца, обичам децата. Нямам опит в областта, но се уча бързо. Умея да се разбирам с тях. Нямам опит и кат..
Александър, 16 години
Имам само едно условие!! Мога само след 14:30 през учебните дни, а през ваканциите и уикендите мога по всяко време...
Цвета Гаванозова, 15 години
Добре владея английски език и съм общителна. Разбирам се с деца и мога да се грижа за тях.Отговорна съм и изпълнявам постав..
Николай Мирославов Младенов, 14 години
Нямам лоши навици. Имам добри умения в темите готварство, информатика/информационни технологии, гледане на деца (имам опит ..
Мими Петрова, 17 години
Смятам себе си за отговорно и честно момиче, което държи на работата си. В момента си търся работа, за да мога да помагам н..