Работа за ученици: «София»

всякаква
Бързо се уча. Мога да използвам Microsoft Office. Сръчна съм. Мога да работя стига възложената задача да не пречи на училищ..
Всякаква
Зряла съм за възрастта си, сръчна съм и се уча бързо. Отворена съм за всякакви предложения, стига да се съобразяват с учили..
Гергана, 18 години
Завършила съм,свободна съм по цял ден,работила съм в call center,с перфектен английски и с перфектни компютърни умения съм...
Елица, 16 години
Имам опит с гледането на деца и работа с компютри. Знам 2 езика. Много лесно се приобщавам към дадена среда. Много съм сери..
Ванина Кънева, 14 години
Работлива съм, мога да върша много работа нямам, претенции за заплащане. Върша работа с усмивка на лице! ;D..
luchy, 12 години
Мога да чистя правя играчки,статоетки и др.работно време 4часа и на жсеки час по 5 лева..
Марина, 14 години
Здравейте, Марина от гр. София на 14г. Нямам изискваня кам заплатата. Търса си рабжта като разносвач на листовки, брушури, ..
Ралица, 15 години
Много обичам да гледам деца и се справям добре с тях. Също така много обичам да чистя подове, прах и да гладя. Не спирам да..
Петя Карабойчева, 15 години
Аз, имам опит с гледане на деца, била съм детегледачка и имам 3 сестри които се справям когато съм с тях. Детегледачка или ..
Симона Велкова , 14 години
Здравейте! Аз съм Симона Велкова на 14 год. от град София и спешно се нуждая от работа през лятната ваканция. 20/30 лв н..
Кристина Терзиева, 14 години
Имам опит в гледането на деца. Гледала съм деца от 3 до 7 години. Изключително спокойна съм и няма да имам проблем в гледан..
Кристина Терзиева, 14 години
Допълнителни сведения: Имам опит в гледането на деца. Гледала съм деца от 3 до 7 години. Изключително спокойна съм и няма ..
Марио, 13 години
Здравейте!Казвам се Марио!Искам да работя защото искам да съм от полза на семейството , освен това искам да събера малко па..
Благосвета Ф., 16 години
Мога да работя всичко срещу добро заплащане. За повечв информация, пишете на мейла ^_^..
Михаела Милчева Димитрова, 13 години
Здравейте аз съм Михаела и си търся работа,мога да продавам в някое магазинче или нещо подобно да гледам деца също става, т..
Васил Павлов Цанков, 18 години
немски език – сдружение Шилер, ниво А2 по изискванията на CEFR – обща европейска езикова рамка и ALTE – ..
Алексия Костова, 13 години
Здравейте, аз съм Алексия и мога много добре да се справям със сметки, подредба на стоки, гледане на деца. Надявам се някой..
Ивона Павлова, 17 години
Знам английски и испански език,амбициозна съм и имам желание да си намеря работа! ..
Виктор, 17 години
Имам доста умения и съм трудолюбив.За заплащане ще говорим допълнително...
Йоана, 15 години
Имам доста добро ниво на английски език, добри комуникативни умения и компютърна грамотност. ..
Любомир, 13 години
Търсия си работа за лятната ваканция за да си искарам малко пари. Мога да върша всякакви неща стиига да са дорбе палатени. ..
Лоран, 16 години
Здравейте, казвам се Лоран на 16г. занимавам се с компютри знам отлично английски имам опит като общ работник. няма значени..
Милена , 13 години
Мога да работя всякаква работа,защото ще съм осми клас и ми трябват пари за учебници. През юли ставам на 14 и имам основн..
Александра Симеонова, 14 години
Лични умения: добра работа в екип, целенасоченост, спортсменство, дружелюбност, адаптивност; с чувство за хумор Навици: да..
Алис Витанова, 15 години
Знам перфектен английски, тъй като съм живяла в Ирландия за 12 години и сега спешно търся работа за през лятото, независимо..