Работа за ученици: «Пловдив»

Разхождане на кучета /гледане на домашни любимци
Казвам се Мария и обичам всякакви животни и да работя с тях. В случай, че сте прекалено заети или уморени да разхождате куч..
Да гледам деца
На 15 години съм от Пловдив. Нямам претенции. Имам свободно време и желая да го запълня със нещо полезно...
Ива Георгиева, 18 години
Комуникативна личност, успяваща перфектно да разговаря с всякакви типове хора. ..
Любомира, 18 години
Търся работа след училище за детегледачка.Имам опит в тази сфера,обичам децата и игрите с тях...
Леа И Кристиана, 13 години
Ние сми две момичета на 13 години и си търсим работа за да разнообразим лятото в Плоздив за предпочитане в квартал Кючук П..
Георги Захариев , 14 години
Имам умения за справяне с различни ситуации находчив съм обичам деца и съм отговорен. Имам опит с гледането на малки деца и..
Джейлан Алиман, 15 години
Здравейте.Казвам се Джейлан и съм на 15,знам турски и български. Търся си работа и имам нужда. Имам голям мерак. Няма значе..
Добрин Добрев, 15 години
Търся си някаква работа готов съм да роботя колкото се иска и да има добро заплащане в рамките на нормалното...
Димит,ина, 16 години
Azsum momiche na 16g. i ti sursq rabota za postoqnno imam opit w serswitiorstwoto i w promoltouturstwoto ... Ucha se burzo ..
Димитър, 14 години
Здравейте, аз съм на 14 години и съм готов да работя за колкото часове е необходимо на ден... Парите нека да са по договаря..
Александра, 14 години
Мога да Ви гарантирам,че съм наистина сериозен и отговорен човек и можете да разчитате на мен.Умея да гледам деца(без огран..
Александър, 16 години
Искам да работя като жиголо нямям граници за възраста на ваш или мой терен голямо удоволствие ке ви доставя..
Стела Станчева , 15 години
Казвам се Стела Станчева.:) От Пловдив съм и съм на почти шестнадесет години. Търся си работа за лятото, независимо по колк..
Владимир, 14 години
Здравейте, аз съм Владимир от Пловдив на 14 години. Търся работа като куриер, раздавач на листовки или товарач. Предпочитам..
Никол Николова, 15 години
Владея добре английски език и имам бегли умения с немски език. Нямам големи предпочитания за заплата, зависи от работата. М..
Калоян Пашалиев, 15 години
Желая да раздавам флаери, брошури, вестници, но като цяло нямам претенции за работата. За доходите искам поне от 15 до 30 л..
Костадинка , 17 години
Търся работа каквато и да е имам много свободно време уча на самостоятелна форма на обучение имам опит гледане на малки дец..
Теодор, 16 години
Умения: Работа с компютри, телефонна комуникация, нямам навици, желаема заплата около 400/500лв. - на месец, най-малко до 3..
Антоанета, 16 години
Навършвам 16 през Април,мога да говоря английски,уча в езикова гимназия и наистина желая работа за лятото!..
Сергей, 15 години
Двама здрави и трудолюбиви деветокласници от спортно училище търсят работа/допълнителни доходи без значение от областта - м..
Майкъл, 17 години
Здрайвейте казвам се Майкъл Малаков на 17г от град Пловдив търся си работа за през уикенда владея английски мога да боравя ..
Петър, 13 години
Здравейте!Аз съм Петър. На 13 съм, но на 11юли ще стана на 14. Мога да чистя прибури и подове и ще се радвам да ми се обад..
Николай Ангелов, 13 години
Нуждая се от работа, свободен съм през седмицата всеки ден след 13,30 ч., през уикендите и ваканциите. Искам да работя, за ..
Венцислава, 12 години
Добра комуникация.Любезна, отзивчив а. С добра външност. Умея да убеждавам...
Стилияна, 16 години
Здравейте , търся си надомна работа ...