Работа за ученици: «Казанлък»

Денис Даде, 14 години
Аз съм Денис момче на 14 години търся си работа за.Уменията ми са да чиста,да помагам за домамни на деца от първи до четвър..
Иван Моллов, 14 години
Здравейте Аз съм Иван Моллов на 14 от Град.Казанлък имам опит в техниката,помощ към възрастните хора,добър съм в компютърн..
stefka, 15 години
moga da gledam deca pochichistvane na ofisi moga da serviram v bar moga i selko stopanstvo..
Виктория , 14 години
Здравей те аз съм момиче на 14 години от Казанлък и желая да помогна на родителите си. Имам опит с гледането на деца и с въ..
Ивана Иванова, 14 години
Имам опит в гледането на деца мога да чистя преди съм чистила офиси,лепяла съм и флаери...
Мария Георгиева, 17 години
Търся си почасова работа за сезона спешно! За предложения се свържетес мен на посочения e-mail. ..
Стефан, 14 години
Нямам претенци за плащането,Просто ми трябват пари ако се налага мога да през делничните дни и почивни дни...
Роси , 15 години
Обичам да се занимавам с деца и животни. ..
Ивана Иванова, 13 години
Моите умения са в изкуството. Мога да чистя,опити за готвене и селскостопанство... Имам опити за гледане на животни имала с..
Виктория Стоева, 13 години
Добри комуникативни умения,запомням бързо,като кученце съм.Жела заплатата ми да не е много голяма от 10-50лв.на седмица мож..
Петко, 17 години
Здравейте, търся работа за лятната или зимната ваканция т.е. 2016/2017. Умея да работя бързо, владея Английски език и умея..
stela, 14 години
ne me barka kakvo i koga shte rabotq i ne iziskvam kolqmo zaplashtane..
Николай Брайков, 15 години
Моите навици са повече към селско стопанствотоно мога и да гледам и да товаря както и другите две които съм отбелязал. Съгл..
Кристиана, 12 години
Заплата:5 лева на ден. Имам опит в гледането на деца,защото съм гледала 5-6 годишни и никога не са се оплаквали от мен. ..
Нелина, 16 години
Няма значение заплатата..
Кристиан Карчев, 12 години
навиците ми са да съм общителен с хората умения ,че ги привличам и не съм срамежлив желаемата заплата от мен е 15 лв предпо..
Денис Дагигов, 14 години
Нямам претенци за плащането,Просто ми трябват пари ако се налага мога да работя и през делничните дни,но зависи от смяната ..
Кристиана, 12 години
Казвам се Кристиана на 12 години от град Казанлък.Имам голям опит в отглеждането на деца и другите работи,които съм отбеляз..
Геновева Радева, 15 години
Имам опит с деца ,обожавам ги..Също така имам 2 годишен летен стаж сервитьорка в Сарафово на плажа...
Марияна, 14 години
Здравейте казвам се Марияна и много искам да започна да работя ,като раздавач на листовки или почистване на територии.Лоши ..
Мария , 13 години
мисля че съм достатъчно отговорна да си изкарвам малко пари сама няма значение колко е заплатата важното е да видя как се ..
Алексия Огнянова, 14 години
Здравейте аз съм Алексия! СПЕШНО се нуждая от работа за лятото и уикендите ,умея да гледам деца въпреки годините ми , умея ..
Мирослав Иванов, 15 години
Здравейте!Търся си работа за по-голямата част от месец Август и началото на Септември.Не е проблем да работя и през уикенди..
Стефан Рачев, 15 години
Аз съм Стефан Рачев.Търся си работа в град Казанлък. Аз съм на 15 години. Търся си работа за Юли и Август. Предпочитам ра..
Ангел Сашов Митков, 14 години
Мога да правя всичко. Общителен съм и мога да работя дълго без почивка. Търся си каквато и да е работа умея да смятам. Ще м..