Работа за ученици: «Бургас»

Разхождане на кучета,детегледачка,раздаване на листовки,помагаме на възрастни
Здравейте. Казвам се Михаела,на 15 съм и уча във френска гимназия ПГРЕ. Справям се добре с деца и домашни любимци. Сработва..
Раздавач на флаери
Здравейте аз съм от Бургас и съм на 15 години. Търся си почасова работа, в която и част на Бургас да е ... Уча в ПГСАГ Коль..
Моника, 14 години
Здравейте, Моника Маринова се казвам и си търся работа след училище, сега съм първа смяна до 13:10ч. Заплатата може да е по..
Даниела Славова , 15 години
Предпочитам работа свързана с разпространение на флаери, но владея добре немски език и не толкова добре английски, но мога..
Георги Гогов, 13 години
zaplata ot190 do 250lv 7mi klas momche predpochitam rabota v slaveykov..
Йоана, 14 години
Бих желала да работя като детегледачка или да раздавам листовки. За заплата съм съгласна и на 3 лева на час или на ден по 1..
Виктория Колева, 14 години
Търся работа за пред лятната ваканция. Мога да гледам деца, разбирам се с тях, приятна работа е, мога да работя като продав..
Димана Параскова , 17 години
Работила съм в ресторант "Воденицата" като помощник-сервитьорка. ..
Валентин, 14 години
Здравейте аз съм Валентин на 14 от Бургас ,търся си работа по възможност товарач,строителство,работа с компютри или друга,з..
Ивайло, 12 години
Заплата 10лв на ден..
Стефан, 14 години
Искам да работя, за да си изкарвам сам хляба.Добър съм в куриерството и в раздаването на листовки.Мисля да изкарвам между 1..
Магдалена, 14 години
Искам много да работя трябват ми пари за да си купя учебници за 8 клас.Ако може парите да са 10 лв на час ,ако не по догова..
Галя Атанасова, 12 години
Добър ден,аз съм Галя и бих искала аз и мойта приятелка от снимката да работим през лятото.Максимум един месец.Благодаря за..
Дебора, 17 години
Здравейте! Казвам се Дебора на 17 години от град Монтана. Подходяща съм за сферите които съм отбелязала. Имам опит в сервит..
Philip Toromanov, 13 години
Съгласен съм на 10лв на час.Аз мога и да сглобявам да почиствам от вируси да инсталирам windows...
Филип Тороманов, 13 години
Навит съм за 10 лв на час. Умея да сглобявам компютри да инсталирам windows(xp,7,8,10). Мога да работя по 4 часа на ден ..
Никол, 15 години
Търся си работа за лятото,която да е почасова Аз искам да започна работа за да съм по-самостоятелна и съм много отговорен..
Ася Найденова, 18 години
Раздавала съм флаери ..
Деница, 15 години
Търся си работа най-вече за миячка ...
Галя, 14 години
Здравейте, казвам се Галя на 14 години съм от гр. Бургас. Искам да работа почасово на работа в следните категории: куриер;р..
Веселин Гаев, 13 години
На 13 години съм.Много добре се разбирам с деца и възрастни.Бързо свършвам работата енергичен съм и трудно се уморявам.Имам..
георги, 14 години
Здравейте на 14 год съм владея мн добре английския език мога да работя с интернет и да бъда програмист както и фотограф зап..
Белослав, 14 години
Искам да почна работа за да събера пари да си зглобя компютър.Свободен съм след 15:00 часа през делничните дни а събота и н..
Andrey MJ, 14 години
Здравейте търся си работа на 14 съм някой обаждали за РАБОТА ..
Andrei, 14 години
Na 14 sim imam jelaniq DA rabota,no I da uca Trqbvami speshno..